Ταξί Αιδηψός

Ταξί Αιδηψός

Δημήτρης Σχοινάς

5θέσιο Station Ταξί και 9 θέσιο Minivan Ταξί Αιδηψός

Taxi Aidipsos - Dimitris Sxoinas

Καλώς ήλθατε στον ιστότοπο του Ταξί Αιδηψός με τον διακριτικό τίτλο taxi-aidipsos.gr
Ασχολούμαστε με τη μεταφορά επιβατών με 5θέσιο STATION ΤΑΞΙ και 9 θέσιο MINIVAN ΤΑΞΙ .Εξυπηρετούμε από και προς τα Λουτρά Αιδηψού και στην ευρύτερη περιοχή στην Βόρεια Εύβοια, οποιονδήποτε προορισμό στην Ελλάδα. Με 35 χρόνια εμπειρία σε μεταφορές , το Ταξί Αιδηψός εγγυάται άμεση ανταπόκριση, ασφάλεια και εχεμύθεια στις μετακινήσεις σας. Από την Αιδηψό προς Ιστιαία, Αγίοκαμπο, Νέο Πύργο , Ωρεοί , Λίμνη, Πευκί, Μαντούδι, και στην ευρύτερη περιοχή της Βορείου Ευβοίας. Είμαστε έτοιμοι να σας μεταφέρουμε εκτός της Περιφέρειας Ιστιαίας-Αιδηψού προς Χαλκίδα , Ψαχνά και προς ολόκληρη την Ελλάδα.

Προσωπικός αγγλόφωνος & γαλλόφωνος οδηγός Σχοινάς Δημήτριος βρίσκεται στην περιοχή της Αιδηψού πάντα πρόθυμος προκειμένου να βελτιώσει τις συνθήκες μεταφοράς του επιβάτη.

Αυτοκίνητο με οδηγό πάντα προετοιμασμένο να προσφέρει μεταφορές επιβατών ή ασυνόδευτων δεμάτων. Εντός ή εκτός της περιοχής των Λουτρών Αιδηψού και της ευρύτερης περιοχής. Με δυο διαφορετικές κατηγορίες οχημάτων σε άριστη κατάσταση, με έμφαση στην καθαριότητα, την αξιοπιστία, την άνεση και την ασφάλεια.

Για εμάς το γεγονός ότι η δουλειά μας έχει να κάνει με τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, προγραμματισμένες ή έκτακτες μας κάνει πιο υπεύθυνους. Αναλαμβάνουμε το δικό σας άγχος μετακίνησης και το μετατρέπουμε σε μια ευχάριστη εμπειρία φτάνοντας στον προορισμό σας με ασφάλεια και συνέπεια. Παρέχουμε την δυνατότητα σε μεταφορά επιβατών με 5θέσιο STATION ΤΑΞΙ & 9θέσιο MINIVAN . Μπορούμε να μεταφέρουμε από ένα άτομο ως συνολικά 12 άτομα , οποτεδήποτε 24/7. Καταφέρνοντας έτσι να καλύψουμε ανάγκες σε κοινωνικές , οικογενειακές εκδηλώσεις. Όπως επίσης αναλαμβάνουμε και μεταφορά αθλητικών ομάδων σε αθλητικές εκδηλώσεις εντός και εκτός της περιφέρειάς μας. Μονοήμερες εκδρομές σε αρχαιολογικούς χώρους , όπως Δελφούς , Ακρόπολη, Μετέωρα. Υπάρχει η δυνατότητα παροχής ξεναγού κατόπιν συνεννόησης.
Εμείς και οι συνεργάτες μας, μπορούμε να αναλάβουμε τις μεταφορές σας με νόμιμα Ταξί ή Van όποτε και όπου μας το ζητήσετε.

Taxi Aidipsos

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας για να συνεχίσετε

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζεται προβλήματα με το λογαριασμό σας παρακαλώ επικοινωνήστε με τον διαχειριστή