Ταξί Αιδηψός

Μεταφορά με Minivan
προς Αεροδρόμιο Λιμάνια

9θέσιο Minivan taxi-aidipsos.gr

Αναβαθμίζοντας συνεχώς τις υπηρεσίες μας, σας παρέχουμε την Μεταφορά με Minivan προς Αεροδρόμιο Λιμάνια και την δυνατότητα να απολαύσετε την πολυτέλεια άνετων και ασφαλών μετακινήσεων για ολιγάριθμα γκρουπ ατόμων με το νέο μας Minibus για εταιρικές μεταφορές και τουριστικές εκδρομές από την Αιδηψό σε αρχαιολογικούς χώρους, αεροδρόμια, λιμάνια και άλλες τοποθεσίες.

Αναλαμβάνουμε μεταφορά με Minivan από και προς το Αεροδρόμιο Αθηνών (Ελ. Βενιζέλος), Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης (Μακεδονία) και Αεροδρόμιο Θεσσαλίας (Νέας Αγχιάλου). Πάντα στην ώρα του και ενημερωμένος σχετικά με τις πτήσεις , ο οδηγός είναι πρόθυμος να σας βοηθήσει με τις αποσκευές.

Επίσης με το taxi-aidipsos μπορείτε να φτάσετε με ασφάλεια σε οποιοδήποτε λιμάνι για ανταπόκριση με την νησιωτική Ελλάδα. Από Λουτρά Αιδηψού προς τα λιμάνια σε Πειραιά , Θεσσαλονίκη ,Βόλο, Ραφήνα , Χαλκίδα , Μαντούδι και Πευκί (ανταπόκριση για Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο) , Κύμη (ανταπόκριση για Σκύρο), πορθμείο Αγιόκαμπος –Γλύφα για πρόσβαση στην Βόρεια Ελλάδα.

Αναλαμβάνουμε την μεταφορά ασθενών σε νοσοκομεία.

Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στα TRANSFER και στην μεταφορά μαθητών.

Συνεργαζόμαστε με όλα τα ξενοδοχεία της περιοχής μας και παρέχουμε παιδικά καθίσματα, κατόπιν συνεννόησης .Μεταφορά με Minivan προς Αεροδρόμιο Λιμάνια Μάθετε επιπλέον ιδέες για τις κορυφαίες περιηγήσεις, κλασικές, περιπέτειας ή χριστιανικές. Προσκύνημα στον Όσιο Ιωάννη Ρώσο και στην Ιερά Μονή Οσίου Δαυίδ. Επιπλέον, ημερήσιες εκδρομές στους πιο δημοφιλείς καλοκαιρινούς ή χειμερινούς προορισμούς στην περιοχή μας.

Αναλαμβάνουμε ημερήσιες εκδρομές μέχρι 8 άτομα από Αιδηψό προς Παρθενώνα, Μουσείο Ακρόπολης , Μετέωρα, Δελφούς. Δυνατότητα συνοδού – ξεναγού κατόπιν συνεννόησης.

Αναλαμβάνουμε την μεταφορά σε Κοινωνικές εκδηλώσεις (συνέδρια, γάμους, βαπτίσεις, ψώνια, διασκέδαση, κ.α.)

Αναλαμβάνουμε την μεταφορά αθλητών σε αθλητικές εκδηλώσεις και αγώνες καθώς και αθλητικές αποδράσεις για σκι προς το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού και Πηλίου.

Αναλαμβάνουμε ιδιωτικές μεταφορές από την Αιδηψό στους πιο δημοφιλείς προορισμούς. Φυσικά, υπάρχουν πολλά να ανακαλύψετε στην Ελλάδα. Επισκεφθείτε τη σελίδα ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ για να με ενημερώσετε για το ταξίδι που εσείς επιλέξατε, προκειμένου να συνεννοηθούμε περαιτέρω.

Προσφέρουμε την υπηρεσία μας με σταθερές τιμές και λογικές χρεώσεις. Γνωρίζετε από την αρχή ακριβώς πόσο πληρώνετε, χωρίς κρυφές χρεώσεις ή δυσάρεστες εκπλήξεις.

Τιμοκατάλογος παροχής υπηρεσιών με το ΕΔΧ ειδικής μίσθωσης 9 θέσεων

Μετακινήσεις εντός πόλεως η χρέωση είναι

10,00€

Μετακινήσεις από την έδρα μας προς οποιονδήποτε προορισμό χρεώνονται ως εξής

τα πρώτα 200χλμ με

1,50€ / χλμ

και στην συνέχεια με

1,00€ / χλμ

Μετακινήσεις από οποιδήποτε σημείο προς την έδρα μας χρεώνονται με

0,90€ / χλμ

επί των συνολικών χλμ

Στις παραπάνω τιμές περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 13%

Διόδια και εισιτήρια πλοίων βαρύνουν τον πελάτη.

Taxi Aidipsos

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας για να συνεχίσετε

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζεται προβλήματα με το λογαριασμό σας παρακαλώ επικοινωνήστε με τον διαχειριστή